Hi mommy!! siapa due bulan 2 tahun 2023?ramaii takk?

koranggg due baby yg ke berapa? Mehh laa share.. saya due 21/02/2023..Ank first! korangg dh ada ke yang dh beli brang bby?😂😂😂..Ter excited plakk kan🤭. mogaa segala urusan kita dipermudahkan.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

99 Balas

Sy Preggy no 4 due 12.2.23 bju bby beli mse xpreggy lg aslnyer beli nk bg org..Tp xksampaian..Smpan je..Pstu preggy 3bln sy beli sbb comel😂..Bila duk kira2 blik..Dh 10hlai dh bju yg sy beli🤣..Nsib la bkn bju newborn smua..Bju yg muat dgn 6bln n 9bln..Skrg 5bln preggy dh beli sikit2..Cuma xbeli lg kain lmpin,mndian bby,bju newborn, tsu bsah je yg lain dh beli xpe xckup bleh gne yg abg n kkak dia..