Hi mommy!! siapa due bulan 2 tahun 2023?ramaii takk?

koranggg due baby yg ke berapa? Mehh laa share.. saya due 21/02/2023..Ank first! korangg dh ada ke yang dh beli brang bby?😂😂😂..Ter excited plakk kan🤭. mogaa segala urusan kita dipermudahkan.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

99 Balas

sy ank ketiga setelah 4thn..insha Allah due bulan feb 2023 jgk..sy skrg batuk2 dan selesma.ada tak ibu2 dlm ni mcm sy sekarang.kdg batuk tu smpai perut rsa skt kat bhgian ank..wktu batuk lah dan kdg tu tekucir jgk sbb batuk kan..maaf lah lari topik.kan ibu2 hamil x boleh mkn ubt batuk ada apa2 tips tak nk kurgkn yg ibu2 nak share? tq ye.semoga urusan kita semua dpermudhknNYA serta bby sihat2 sentiasa.Aamiinn

1y ago

Sis.. Sy prnh btuk smpai terkuncill.. Sy amalkn lemon+madu... 2 hari lps tu trus elok