Hi mommy!! siapa due bulan 2 tahun 2023?ramaii takk?

koranggg due baby yg ke berapa? Mehh laa share.. saya due 21/02/2023..Ank first! korangg dh ada ke yang dh beli brang bby?😂😂😂..Ter excited plakk kan🤭. mogaa segala urusan kita dipermudahkan.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

99 Balas

saya due 20/2/23.. Anak 2nd.. baru je keluarkan balik baju abg dia, check mana yg elok, boleh pakai kita recycle je 😁.. Masa anak first, masa kandungan 6 bulan baru start beli brg baby, beli sikit2, week 32-33 dah settle.. Ada jgk yg terkurang even dah prepare list semua awal2, dah bersalin pun still kena beli itu ini 😁 Aamiin semoga dipermudahkan urusan kita.. selamat semuanya.. doakan sy anak 2nd ni baby girl 🥰 Aamiin

2y ago

samalah kita, due 20/2 jgk, doakn sy dpt baby girl kali ni, ank ketiga