Hi mommy!! siapa due bulan 2 tahun 2023?ramaii takk?

koranggg due baby yg ke berapa? Mehh laa share.. saya due 21/02/2023..Ank first! korangg dh ada ke yang dh beli brang bby?😂😂😂..Ter excited plakk kan🤭. mogaa segala urusan kita dipermudahkan.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

99 Balas

sy 28/2 anak ke 2 hahahaha dh start beli brg baby dh skit2... Sy jnis x suka beli last minute msuk 7 bulan mesti dh siap semua mcm anak slung dlu... 😆 gender xtau lagi tapi so abg dh sebut2 baby girl ntah lah nakkk kalau dpt girl alhamdulillah sepsang boleh ttup kilang dh...🤣

2y ago

due sama 😍