kerisauan melampau

korang yg nak dekat due risau x nak besalin lebih” lagi musim covid ni??saya risau ohhh..mau dgn prosuder besalin kena swab dlu lagi risau kalau positif biar pun kita sllu duk ruma jak kluar kalau nak ke klinik jak…saya smpai fikir diri sndiri ada covid smpai takut nak besalin 😖..dah la due bulan 8 arhhh risau…dah la x perna kena swab pun mcm mn nak hadap ke aku jk yg risau lebih” ni…#trimisterakhir😖

14 Balas

samaa. i pun takut sangatt. due 9.9. sekarang tgh berkira² nk pegi swasta ke GH sebab memikirkan kt GH banyak sgt kes. 😖 nak², bila terbaca byk sgt kes ibu dan baby ni.

3y ago

tu la. mintak elak n dipermudahkan utk semua tak kira yg pegi swasta or gh. ❤️

sama la.. sy pun due bln 8..xlama dh duk menghitung hari.. dh la sy tinggal di kawasan KL hotspot.. semoga allah melindungi kita semua ibu2..

jgn la risau sgt kita doa la byk2 kita selamat bersalin t..Sya pun due bln 8 ni..fikir baik2 je ya IBU2 semua..

sy pon sama jugak sis.