Makanan berpantang

Hi. Korang yang kat sini boleh share tak jenis2 ikan yang biasa korang makan waktu berpantang untuk yang bersalin normal?

2 Balas

Sy mkn ikan selar, bawal emas, tenggiri, senangin, ikan merah. Ikan lain sy x brani mkn, tkut efek kt luka, jenis mknn pun depend pd bdn org tu, ade yg leh trima ade yg x. Mcm sy kalo was2 sy akn try skit, tgk ape efek kt bdn, kalo xde pape, sy mkn, tp tu pun tgu baik luka bru brani😉

Selar