sex during pregnancy

Korang trimester berapa start buat intercourse dgn suami ?setahu saye first trimester x dgalakkan sbb risiko utk keguguran tu tinggi. Saye dah 2nd trimester still x berani . Perasaan takut tu lagi kuat sbb takut apa2 jadi dgn baby .ade org okay je kan .ke mnx nasihat doktor?

30 Balas

Sy dari awal trimester xde mslh brsma gn suami..cuma skrg dh msuk third trimester jd mcm x selesa

Tak ada masalah untuk 1st, 2nd or third trimester. Yg penting ikut keselesaan dan rasa selamat

Okay je masa first trimester tu. Ikut atas orang. Kalau tak berani, better jangan 😄

Saya masuk je 2nd trimester terus bersama. Alhamdulillah takde pape, baby pun okay je

Ada orang dari awal okay je bersama. Ikut body masing2. Ape2 kena try and error.

saya 3rd trismester asyik buat ja hihhihi last2 senang bersalin 🥰

seks sewaktu pregnant boleh , tp jangan kasar, sakit stop .

saya trimester ketiga. tapi jarang sgt. sebab sakit.

sy dr awl xda mslh bersma dgn suami.