Pembawakkan?

Korang time pregnant pernah tak rasa malas nak mandi . Setiap kali nak mandi tu rasa sejukkk jeeee. Bukan takat malas mandi je semua kerja rasa malasssssss sgt 😂😂😂 sampai husband kata teruk betul kali ni dia punya pembawakkan 😂#ingintahu

42 Balas

Hehehe sama la sis. Bgn nk g kj pun malasss, org start kj pukul 8 tp sy pkl 8 baru bgn tdo 😂 nk mandi pun sama kena baring tggu 30mnt baru la angkt. Loya/mutah lg adoi pembawakan tu bkn2 je tahap kemalasannya. 😂

tgh alami ni sis suami balik kje baru saya mandi tu pun paksa diri mandi air suam, semua benda malas nak buat masak je gagahkan diri tu pun 1 jenis lauk je, orang kata kalau pregnant kita malas baby girl😬

pernah mse ank sulong....🤣🤣sy laki blk kje baru mndi...sllu mndi sme2 ngn laki mse blk kje tu...xboleh bau sabun mndi...muntah shri 6 kali shri smpy mlm...tu jd siang mmg tdo je time laki g kje...

Sy alami skg,ank 3 ni lyan sikit alahnnya..kdg dtg rjin mndi tgh mlm pn sy mndi🤣.. Klu mlas dh dtg mnta ampun,rsa sjuk saja bdn ni, sblm2 ni tk pla.. Msuk trismstr 2 mkin mnjdi mls mndi😑😅

Sy 1st trimester bkn stakat buat kerja rumah malas, nak g kerja pn malas.. Rasa nk tidur je.. 2nd trimester ni mcm trlebih rajin plk sampai husben pn tegur knp skrg rajin sgt.. Hehhee

sy kalau mandi ade ms malasssss gilerrrr.. tp bab kekemasan kebersihan tempat tinggal mmg cerewet skit. xleh bau hapak, busuk. smpai suami naik rimas sbb mcm kita ni cerewet 😂

Pregnant kalini, sy macam ni la. Malas sangat mandi. Rasa sejuk melampau. Smpkan rambut sanggup potong pendek dan takbasuh berhari2. Amik wuduk pun rasa gigil. Apatah lagi mandi.

sma time trimester 1 memang tak gerak husben gi kerja pun beli kat luar tapi skrg dah 17week Alhamdulillah lain pula Alahan nye Terlalu bnyak air liur smpai susah nak solat 😂

Faham… sy malas mandi sbb rasa bau toilet tu kuat sangat, mcm mcm pewangi dah letak. Sy akan rs pening / loya, padahal org lain okay je 😂😭

tengah alami sekarang ni.hahahha😂😂sampai kadang2 sehari tu sekali je mandi punya lah malas🤭kalau gi jalan2 lagi lah malas rasanya nak bersiap.hahaha