BERAT BADAN

Korang time pregnant 18weeks berapa kg naik?? Aduh sangkut dekat berat pula. Banyak sangat naik sampai 4kg😂 share pls mommyyyyy ada tak yang berat naik banyak macam saya. Share cara makan yg boleh control jugak pleaseee #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

25 Balas

Sy buka buku 13w berat 58. Next app, 18w 58.5kg je. Tp tiba2 week ke 20, berat jd 62 🤣🤣.

total sepanjang preggy 12kg naik 3 kali air gula tapi x de gdm bby halus mulus je keluarnya

Makan kerap dgn kuantiti sedikit. Amalkan pemakanan suku-suku separuh

Saya before pregnant 48kg, masa 38week saya 64kg 😅 lepas bersalin 55kg

kurangkan manis2