NT Scan pengalaman korang?

Hi korang semua, korang buat tak NT Scan? Saya dah dpt appointment untuk NT Scan untuk khamis depan. Masatu dah 12w6d camtu. Nervous pula. Perlu pundi kencing full ke takyah?

12 Balas

ade mslh pd kandungan ke?

1y ago

NT scan tak perlu tunggu ade problem kat kandungan baru kena buat sis.. NT scan ni extra scan je kalau nak buat thn buat kalau xnak pun xpe. Its just early detection je. Sbab saya bersalin swasta nnt so smua scan provided termasuk dlam charges dah package. Kalau x buat sayang pula kan duit tu sbab dah dlam package

xperlu