Berat korang berapa

korang sebelum hamil & hamil& selepas bersalin..berat berapa ? Saya sebelum 71, Masa hamil 66( Alahan sampai 6bulan) , sekarang dah 35 weeks berat dah 70 balik🤭 yg best berat mantain yg sbelum hamil je..😂

8 Balas

anak 1st sebelum hamil 89kg hamil naik mendadak lupa dah selepas bersalin 110kg pastu saya turunkan sampai 89kg tak sempat nak turun dah pregnant 2nd baby berat masa booking 89kg juga 😅 sekarang tengah hamil 36w 103 kurang sikit dari pregnant anak 1st .. haiss sabo je lahh

1st baby - before 50kg, masa buka buku pink 55kg naik sampai 70kg nak dekat bersalin turun 65kg. lepas bersalin back to normal 2nd baby - berat masa buku pink 54kg. baru2 ni timbang 63kg

Anak first, sblum preg 58kg, bukak buku 60kg, nak bersalin 74kg. Skrg anak kedua, sblum preg 60kg, bukak buku 58kg lepastu alah 6bln turun smpi 56kg, skrg dah 36weeks berat 62.5kg.

sblm hamil 74. 36week 80 sbb doktor kata mungkin sbb air ketuban terlebih sikit

Eh sama la kita! Cuma saya terbalik sebelum hamil 66, selepas banyak naik heheh

saya preg dah 37week..Berat saya 51kg je, 😌

tyme bukak buku pink- 45kg 33 weeks- 56 kg

saya 72kg skang 36w 78🤣🤣