Late period

Hey korang saya kina saya masa first day late period kina ada keluar lendir +sedikit macam darah lepas tu kina minta pendapt doc dia kata mean awak period lah ?dia tanya kina dh berapa hari cycle day kina ckp lah dh nk masuk day yg ke 32...sekarang ni day 6 kina late period agak agak bila patut kina uji urine test ?kina takut result -ve kina tak mengharap sngt tapi bila dh tak period ni makin bedebar debar rasa ..sebb kina jarang late period selalu on time ?

Late period
1 Balas

bleh cbe test..sbb klo +ve tkut pape jdi dkt baby..

3y ago

Ada juga test tapi 3 kali test tiga kali line dia tak terang sngt dh plan gan suami nk tengok bulan 2 ni macam mana ..kalau kata tak period juga kina ambil keptusan pergi checkup terus