Teringat mak

Korang rasa tak apa saya rasa? Bila memgandung ni. Baru terasa makin sayang. Makin menghargai pengorbanan mak yang melahirkan kita. Betapa struggle nak mengharungi tempoh mengandung yang pelbagai cerita. Sakit bertarung nyawa bersalin. Berpantang dan membesarkan kita. Saya dah takde mak. Semoga Allah tempatkan mak di syurga tanpa hisab. Aminnn

1 Balas

sama lah kita, takde mak. mak dan ayah sy tak sempat tengok cucu pertama. nasib baik ada mak mertua yg layan kita dgn baik, alhamdulillah.

1mo ago

Sama. Saya pon tinggal mak mertua je ada. Alhamdulillah dia pon layan dengan baik.