Susu enfamama minumnya bila?

Korang. Pregnancy sebelum ni saya ada request sample susu enfamama ni but takda rezeki pregnancy yang lepas. Kalau ikutkan kiraan sekarang baru je 6w. Dah kena start minum susu ke? Dan apa beza kalau saya consume pregnacare ni je? And waktu sekarang ni waktu untuk saya sambung healthy diet saya macam sebelum preg ni ke? Sekarang saya makan folic acid je since tau preggy. Sebab sebelum ni saya tak terfikir pun boleh lekat 🙊 Saya fokus diet and turunkan bb je. I am pcoser btw. Dalam masa sama redha dah kalau memang takdirnya berdua sampai mati 🥹 Itulah sebabnya kenapa saya tak makan folic asid pun. Btw, doakan kalini ada rezeki untuk saya dan suami ya. #bantujawab #firstmom

Susu enfamama minumnya bila?
2 Balas

Sy mkn pregnacare juga. Yg ni saja. Nnti bby besar sket baru tukar susu