PREGNANT KE NI?

Korang, pinjam mata kejap. Ni pregnant ke? Sy ttc 1tahun 2bulan. Period ptutnya esok. Tapi tadi ntah kenapa tergerak hati nak test. Tak harap apa2 pun bila nk test tadi takut kecewa mcm kebiasaannya 🥹 tapi bila cek tadi keluar mcmni. Result below 2minit ni. Pregnant ke tak ye?

PREGNANT KE NI?
5 Balas

insha allah ada rezeki tu. folic acid jangan tinggal ya. jaga diri 💕

2y ago

Folic acid mmg tak tinggal langsung sis. 3 bulan sebelum kawin lg mmg dah start makan. Tq sis 🥰