PREGNANT KE NI?

Korang, pinjam mata kejap. Ni pregnant ke? Sy ttc 1tahun 2bulan. Period ptutnya esok. Tapi tadi ntah kenapa tergerak hati nak test. Tak harap apa2 pun bila nk test tadi takut kecewa mcm kebiasaannya 🥹 tapi bila cek tadi keluar mcmni. Result below 2minit ni. Pregnant ke tak ye?

PREGNANT KE NI?
5 Balas

Tahniah sis. Saya 5 hari lewat pon masih negative upt . Hari ke-7 lewat bru nmpk double line . Tu pon samar mcm awk punya. Hari ke 14 lewat bru nmpk terang 2 line . Jaga diri jaga makan .

2y ago

Tq sis pun jaga diri ye 😊

Alhamdulillah tahniah sis... In shaa Allah da pregnant tu sis.. Jaga diri leklok jaga kesihatan & emosi... Have a good rest.. Jgn stress2 & jgn buat kje berat@agkat bnda2 berat...

2y ago

Allahumma aamiin yaa mujib.. In shaa Allah sis.. Terima kasih ats doanya💞

Try sis repeat test guna urine awal pagi esok. Bacaan lagi tepat sbb biasa urine awal pagi lepas bangun tido lagi pekat.

2y ago

Thank you 😍😍

insha allah ada rezeki tu. folic acid jangan tinggal ya. jaga diri 💕

2y ago

Folic acid mmg tak tinggal langsung sis. 3 bulan sebelum kawin lg mmg dah start makan. Tq sis 🥰

tahniah sis, jangan banyak jalan, rehat & jaga makan

2y ago

Tkasih sis 💓💓