Korang rajin tak

Korang pernah tak perut korang kena pukul kat anak korang yang umur satu tahun? Ada pape jadi tak? Tadi kena siku dia, umur 11bulan. Risau pulak 😔😔 #advicepls #firsttimemom #bantusharing

5 Balas

Soalan tak jelas sis. Nak jawap pun taktau 😅 sis nak tanya, kena pukul ke kena siku? Anak yang memukul/menyiku tu umur setahun ke 11 bulan? Sis yang kena kan? Kat perut. Sis pregnant ke atau baru lepas bersalin ke atau baru lepas makan ke. Tak complete soalannya 😅😅

9mo ago

Hehe takpelah

anak sy yg umur 2y nie pon kdg2 mai tepuk perut kita. dia punya rasa senak tu x boleh bawa bincang. dgn skrg tgh sarat mengandung. sabar jela

9mo ago

aha. baby aktif je. Alhamdulillah

kalau perut kene pukul xprnh..tapi prnh tersondol kepala ayahnye..sebab bangun dari tunduk ikat tali kasut kite 🤣

9mo ago

senak xyah kata..hahahaha..tapi alhamdulillah..sekejap je rasa senak tu..lpastu baby gerak aktif balik..

xpa lah, sy rasa awk rehat je lg elok

Rajin?