Carrier yang sesuai

Hi korang nak tqnya, carrier macam ni sesuai tak untuk bayi?

Carrier yang sesuai
9 Balas

Sy guna Mobi Wrap dah 12 tahun 😁 Beli masa anak ke 2, simpan then guna balik masa anak ke 3 & bakal guna balik utk anak ke 4 nanti ni. Alhamdulillah masih tip top. So far Mobi wrap ni sy paling selesa. Sama mcm dalam gmbr ni cuma part belakang tu lain. Sy dah cuba yg lain tp rimas & baby pun meragam. Guna balik Mobi wrap baru baby tido. Better awak try dulu sebelum beli, at least tahu selesa ke tak, sesuai tak dgn bdn awak.

Ini pengalaman saya la kan sis - Baby saya jenis kuat berpeluh. Saya tak. Bila saya pakai ni dalam mall, dia duduk dalam ni , dia berpeluh. Habis basah baju saya. 😅 tapi okay sebenarnya pakai sebab rasa macam kangaroo anak ada depan mata . tapi sekarang dah 8 bulan dia dah aktif so tak dapat pakai ni kecuali dia ngantuk sangat saya pakai wrap ni nak bagi dia tidur .

saya guna ni sebijik haha tapi ni sesuai untuk newborn smpi 3bln je sbb anak saya besor so xleh masuk dlm tu dh xmuat 🤣🤣🤣 baby saya pakai mmg syok dia tdo dlm tu rasa dipeluk gitu, saya pkai pon xde rasa sakit badan hihi

4mo ago

Alamak saya dah la Gemuk lepas bersalin 😭😭

pilih saiz betul2, pilih kain yg pengudaraan ok, pakai elok2 betul cara mak ayah selesa baby pun selesa syok tido

Saya pakai ni sampai bby 8 bln. Suka dia tdo dlm tu bawak jln2. Sekarang bby dh lebih 9kg sobli yang ada seat tu

3mo ago

Harga 3+

kalau boleh carilah carrier yg ergonomik...utk penting utk tulang bby...mcm tugeda ke snugbaby ke mcm tu

4mo ago

maaf²...sy terpaham carrier yg biasa tu sbb yg ni slalu pggil wrap..hehehe....

saya dh beli xsesuai langsung lagi² baby newborn mcm tkepit kt dlm tu xselesa dia

4mo ago

Awak beli yg ni ke or yang 50 lebih tu?

Saya beli yg mcm ni… ok je baby saye duk dalam tu…

4mo ago

Baby awak dah berapa bulan sekarang?

.

4mo ago

ohh faham. thank you jawabkan 💜🌻