Selulit boleh hilang tak ?

Korang ade tak tips hilangkan selulit ? Buruk betul la perut 😭 dah pakai bio oil , dah pakai lotion yang jenama coco butter pon tak jalan . Bersalin bulan 2 tahun lepas sampai skrg dia tak hilang .

2 Balas

sy pun masih ada strectmark di perut bersepah😄 anak nk masuk setahun dh x hilang pun..sy tny misi kk misi ckp kebanyakkan mmg susah dh hilang dia jd parut kekal klau ya pun jd putih² ckit dkat garis² tu😅

saya pun ada juga..tp dah pudar