songsang

Korang ad tak jnis mcm sy ni dah 32 week bby masih sngsang..risau la sy ad cara x nk bgi dia normal ?

2 Balas

Dr pernah ckp ngan saya baby blh pusing lagi sampai 36w. jangan risau ada masa lagi utk pujuk baby. kerap usap perut dari atas turun kebawah, inshaAllah moga dipermudahkan ye...

4y ago

saya 32w haritu pun baby masih songsang lagi. skrg alhamdulillah 37w kepala baby dah kat bawah. fikir yg positif, jangan stress² tau 🤗

Sujud lama, banyak jalan, tido ngiring bentuk L