Ada tak ibu2 dekat sini due sama dengan saya bulan 2/2023.

Kongsi due date ibu2, dan dari tempat mana? Hospital mana akan bersalin? Mana tahu same tempat hehehe

94 Balas

Sya 14/2 .. harap baby ikut due kalini .. sbb yg Len keluar awai

2y ago

alhamdullilah saya jb kak

Saya insyaAllah due date 8/2/2023. First baby. Semoga urusan kita semua dipermudah & dilancarkan.

insha'Allah 10/2/2023.. harapnya baby keluar sebelum 13/2/2023 sbbnya 13 tu 2nd Anniversary kami

Hii saya pun sama due date 2/2023 hihi mungkin dekat hospital putrajaya. Hai mommies semua ?

18/2 insyaAllah ., semoga baby membesar dgn sihat . Aamiin . First baby ☺️

2y ago

eh sama juga, saya EDD 18/2/2023

Insha Allah 23/2/2023. Semoga kandungan sihat membesar dengan jayanye ???

19/2..same besday dgn papa & abgnya..Semoga yg baik2 sahaja utk kt semua..Aamiin

hai..due sya 13/2/2023.hsptl Seremban.jarak 2 hari je hari lahir sya 16/2huhu

26/2/23.. ada geng tak? hehe.. semoga dipermudahkan urusan kita semua. ?

sama.. bulan 2 jugak.. in syaa allah 24hb .. sy kulai.. bersalin kat HSA JB.