Sakit pada ari ari bawah perut

Knpee ari ari bawah perut saya sakit mommy2 sy baru 35minggu4hari ,,

2 Balas

Hye mommy's semua.. Nak Tanya pendapat, sy 21minggu 4hari..pagi ni bangun tidur 1st time rasa sakit ari-ari (bhgian tgh) bwh perut, bila berjalan akan rasa sakit.. sampai la ke petang ni..hrp malam ni dan bgn pagi esok dh xrasa sakit mcm ni lagi la.. Adakah ia normal ya?#1st baby

Baby dah semakin membesar memang akan rasa sakit sikit puan. Nanti dah cukup bulan, baby dah masuk laluan, nak jalan pun sakit kelengkang😁

3y ago

Yekeee sis ,,, alahaii ni pon dh xtahan sakit nyee 🥺