pusat baby

knpe ek dgn pusat bby sy ni..ke pusat bby memg mcm ni..

pusat baby
4 Balas

ank sy pon mcm ni sis , lps 2bulan ok sy slalu titis ubt pusat yg dr bagi .lama ii dia akan masukkk kalau dia betul ii keringg ..

8mo ago

ye ke sis..ok2 tq..nsib ubat ada lg

kalau baby baru berapa hari ..normal. Dia akn msuk sndri. Ank sy ke3 3 sy tekan pelan²..lpas mandi..

8mo ago

owhh..ok2..lps ni sy cube tekan slow2..

Usia baby? Baby ada meragam tak?

8mo ago

I see. Kalau meragam takut baby tak selesa. Tengok gambar macam pusat anak awak berair. Bawa pergi klinik pakar kanak-kanak. Takut ada infection.

yang mcm biji2 tu lembap ke sis?

8mo ago

haah..dr ckp pusat yg hari 2 x keluar habis lg..ada yg tertingal