bayi 23hari

knpe ek bby sy batuk2 n selsema . ad kluar lendir sikit .. #ingintahu

6 Balas

Selalunya baby yang batuk2 and selsema ni sebab - Faktor persekitaran (habuk, asap rokok) - Ramai yang datang melawat lepas tu cium, pegang anak termasuk dengan yang dah tahu tak sihat tapi nak pegang cium jugak. - Alahan susu formula (jika diberi) Ni most common factors la. Bawak pergi klinik atau hospital sis. Kesian baby. Saya pulak yang risau. Semoga baby cepat sembuh 🌹

Baby saya skrg ni dah 39 hari 2x dah batuk n selsema. First time masa umo 18 hari. Second time 37 hari. Ni pon baru okey. Sebab utama batuk n selsema orang tak sihat pegang2. Nnti klau pergi klinik baby bawah 2 tahun xde ubat. Just sembur sterimar n sedut hingus baby

better awk g kk. sbb anak sy haritu umur 27 hri demam. terus kena warded on antibiotics sbb jangkitan kuman paru2. kita kdg tktahu ingatkn biasa rupenye lg worst. g kk dulu ya rujuk doc..

Ramai orang yang cium baby ke? Sebelum tu, dah bawa pergi klinik? Kalau belum bawa pergi klinik dulu ya

Newborn kalau demam kena terus g klinik sis. Sy hari tu doktor pesan kalau demam pergi hospital terus

stengah org kata bby newborn jarang kalau demam , better try pergi hospital or klinik .