Dada berdegub kencang

Hi. Knpa ye dada berdegub2 kencang skrjap ada skejap hilang.. sakit kepala🤮. Normal ke.

2 Balas

saya penah baca, artikel tu cakap normal. tu salah satu tanda hamil. jantung kita nk supply oksigen kat baby utk perkembangan baby so jadi extra pump darah kita dari biasa.

2y ago

Mungkin jugak normal. Mungkin saya rasa sangat sakit sebab saya ada 2 kantung. Sakit tak tertahan nk bergegar. Mabuk teruk baru 6 weeks😭. Tq info sis.

Cuba buat deep breathing.. mungkin sbb pedih ulu hati?