tukar klinik

klu nak tukar klinik tu prlu bagitau nurse yg mnjaga kta atau kat kaunter pertanyaan d kk ? #firs1stimemom

4 Balas

kena bagitahu sis, kalau macam kes sy..nurse kat kk pertama minta sy settle dulu semua test macam mgtt, dental checkup & checkup dengan doktor di kk tu..selesai semua tu, kita dah boleh teruskan checkup di klinik baru la..cuma buku pink pendua kita, kk pertama akan pegang la..kita kena maklumkan pada mereka sekiranya kita dah bersalin, dorg nak masukkan maklumat kat buku pink pendua kita.

1y ago

okey la tu sis, cuba sis telepon je kk tu cakap yang sis nak tukar klinik.

Ye kna bgi thu , nnt dorg akan tnya nk tukar kt mne , nnt dorg akan call klink tu untk bgi thu kita tukar klink kt sna

Nurse yg di assigned menjaga kita

bgtau nurse