induce

Klu kna induce drip.. brp lama tggu kesan spya contraction dia dtg ya?

3 Balas

Sy 10 mnit lepas drip trus skit contraction..doc ckp lg 4 jam sy akn rse skit tp lepas doc pegi je selang 10mnit cmtu sy trus skit..then rse nk berak..rse mcm ade bnde kluar kt bwh..nurse tgk kpale bby da kluar..

sy 2x induce msuk dlm ,bkak smp 3cm ja ,tolk msuk LR induce drip pulak ,bole tidur ,xtau apa y kebal sgt , sudh ny czer 😂

Sye lepas masuk ubat tu macam terus sakit