jahitan bsalin

klu kna gunting msa bsalin brapa lma jahitan sembuh?..klu jahitan tbuka kna jahit balik x?#jangandibully #firstbaby #mohon_info_pengalaman

2 Balas

hi mommy.. sy pon czer.. kalau dijaga ia akan cepat sembuh.tempat jahitan selalu kena kering. mommy dlm pantang..jaga makan, and jgn makan makanan seafood n telur.. Ikan Haruan ada yg blh makan.. ada mommy yg x blh makan.. just eat healthy n keringkan tempat czer. angkat baby jer.. jgn angkat berat🤗