Sape macm sy.. 😊

Klu ikt kan tarikh akhir period skrg sy dh 4week 2day.. Sy dh lewat period 4 hri.. Sblm nie mmang tiap2 buln period normal.. Tk pnah lewt.. Skrg sy ase cpt letih.. Ngantok.. Perut krem.. Kerao kencing.. Ade lendir putih jernih kelua n penting kepala.. Sy tk test lgi.. Mls nk test.. Agk2 sy pregnant tk ye.. 😊

4 Balas

semoga ad rezeki untuk sis aminn...doakan sy jugak ye semoga thun ni ad rezeki untuk sy menimang cahaya mata 🤲

cek la sis kalau tak cek mana nk tau. pastu g scan nk tgk kndungan dlm rahim ke luar.

lebih kurang sama dgn sy. dh check mmg positif. positif mengandung

3y ago

sis dah check ye.. alhamdullilah.. semoga bby sis membesar dgn sht.. doakn sy.. sy tk check lgi..

alhamdulillah