apa khasiat minyak zaitun utk ibu mengandung

KLU ibu-ibu mengandung minum minyak kelapa zaitun, untuk cepat kn bersalin.sbb saya takut nnt bersalin ni.esok dh masuk 7 bln i mengandung.so ramai orang suruh i amalan kn minum ari 7 bln sampai i lahir.ia akan cepatkn proses bersalin i tanpa sakit.

1 Balas

Beranak xda yg x sakit. Minyak zaitun memang ada khasiat, tpi bkn untuk hilangkan sakit bersalin. Kalau nak mudah bersalin, bykkan doa mntk dipermudahkan..