Normal ker berat baby

Klmarin scan 26 weeks 5 days berat baby 759g..ley kongsi x mommy2 dlm nie

8 Balas

sy scan mggu lps 25 weeks berat baby 750 gram. doc sy ckp normal. selagi doc kata normal okay je, jgn risau sgt. trust your doc.

sy scan masa 24 w baby berat 678g, Dr kata okay.. Dr kata lagi, by 28w baby kena 1kg dah.. selagi Dr kata okay, ya normal la tu 😊

In shaa allah slgi dr xde ckp apa tu ok la.. smlm check up 28 weeks dr ckp berat baby ok dh 1 kg lbh☺️

Saya scan 26weeks tepat semalam baby dah 926g. Doktor kata ok. Kalau doktor kata ok, ok lah tu sis.

sye scan 24week berat baby 725g.. doc ckp ok.. so baby sis pun ok jgk dlm range yg normal 👍

Tu normal je tu. Saya pula scan baby 25w, berat baby 746g. Alhamdulillah

normal je awak , selagi doc tak cakap apa apa inshaallah semua okay

sye scan 25w+ bby dh 880gram