Buka buku pink di Klinik swasta dan KKIA? Siapa pernah rsa dua2? Ada beza tak prosedur & rawatan?

KLINIK SWASTA OR KKIA?

2 Balas

ade beza. kk wpun lama tp akan lg detail dr swasta. swasta masa menunggu x lama tp x sedetail kk. klau nk bersalin gomen or semi gomen, kena buat checkup kt dua2 kk n swasta klau masih nk checkup di swasta

4d ago

betul ke sy buat buku pink swasta xkena buat dkt kk pun? bersalin dkt gov . masa dkt swasta dia cek sama mcm dkt kk hb urine berat semua tu ank first sy bukak dkt kk ank no dua kt swasta sy tgk cara dia sama je beza dia swasta dia akan scan tiap bulan xdela risau sgt kk x scan tiap bulan .