Klau kiraan akhir haid,usia kandungan skrg 7 minggu,tpi tadi scan,kntung 4w5hari,normal ke ye?

Klau kiraan akhir haid,usia kandungan skrg 7 minggu,tpi tadi scan,kntung 4w5hari,normal ke ye

2 Balas

Jgn risau..adk sy beza 4minggu…dia punya usia kndungan kena tau pantau dr scan je asalakn ada perkembangn n xda skit perut dgn bleeding

irregular period ke?

1mo ago

tak normal. at least beza 2w baru ada possibility survive. tapi finger crossed..tgk apa review dktr nanti.