Delay period 17days, Bila check upt -ve, 1hb ni gnap 3minggu, should me prgi kk atau swasta?

Klau hosp gov dia akan bgi ubat Turun darah.. then Sy kerap sakit pinggang, pening kepala.. Bila Makan nasi tekak jadi Tak lalu..

5 Balas

Sya bru 9hri lewat period... tp bdan mmg rasa x best krem perut selera mkn kurang n snsitif dgn bau serta cepat penat..ada berurut n bidan ckap mcm nk ada isi tapi test upt ngtif kena tggu next month if x period bru p klinik chekup😅 doakn sya Mudah3an ada rezeki for 2nd baby yea

9mo ago

Mudah3an lah btul ade isi sis....aamiin doakn sya yea

You can go private terus. And scan. But, better pergi clinic yang ada pakar tau. Nnti dr akan suggest untuk ambil darah dll. In case ada hormone issue. Take care dear semoga dipermudahkan

Tggu cukup sebulan xdtg period pastu baru g klinik swasta.. sy sendiri xdtg period sebulan baru double line naik, tu pun samar sikit

9mo ago

baiklah terima kasih ,

Pada saya better swasta. Boleh buat ultrasound. Kalau boleh cari pakar sakit puan terus 😊

9mo ago

dah scan tadi ptg awak, doc cakap ada fibroid, apa ye Makanan untuk kecutkan dia

better pergi swasta dulu untuk scan terus, sbb kita tak nmpk dalaman kita mcm mana..