Tambah darah

Ubat kk bgi bila makan auto muntah, terus jadi lemah, makan apa pun tekak tak boleh terima.. Try makan iberet pada belah malam pun sama muntah, kepala jadi pening.. Selain drpd ubat ada tak? #firstbaby #bantusharing #1stimemom

1 Balas

Hi mummy. Ubat kk bagi apa? Sy pun ada masalah tkleh mkn ubat jugak. Sy dpt ubat obimin. Lepas makan jd mual. Jangan jump iberet terus sebb iberet palaing power tmbah darah mmg akan jd muntah. Sy pun muntah mkn iberet sebb tk tnyo doktor nk tukar ubat apa. Dia suggest makan sangobion. Alhamdulillah skrang okay. Boleh la try sangobion.