cuci pakaian baby utk prtama kli..

Klau cuci pkai dynamo ok tak?sbb haritu lupa bli detergent baby..skrg msa kuarantin ni ssh nk kluar..

6 Balas

Tak pakai sabun pun boleh. Kalau boleh elakkan guna detergen biasa. Takut kulit baby jenis sensitive.

4y ago

Sama2 sis

Pakai sabun yg soft..mcm sabun utk kita mandi..or sabun jonsen baby yg keras tu.

Kadang kalau detergent baby habis sy pakai sabun bdn lifebouy tu je hahha

Bole je.. Na seng.. Rndam air pns n pkai sbun bdn or syampoo..

Sya gna pa yg ada sis...ikut kmampuan dri sndri jerr...

klu bleh, beli la detergent baby sis.. tkt tajam