petua untuk dapatkan anak lelaki

Ketika pernah ikuti kursus penternakan, seorang penternak yg berpengalaman berkongsi petua utk banyakkan anak kambing jantan utk jualan. Mungkin lucu tetapi di sana ada kemungkinan..beliau cakap utk dapatkan ibu kambing bunting, penjantan ( Baka jantan) yg sihat diberikan sejenis perangsang (mcm viagara) dlm minumannya. Beberapa minit selepas itu, penjantan mula mengganas utk mendapatkan betina2 yg telah biang(telah bersedia). Kambing jantan dibiarkan dulu beberapa ketika..kemudian baru dilepaskan kpd betina. Hubungan mereka cepat iaitu penjantan melepaskan mani segera. Menurut penternak itu, kecepatan jantan melepaskan mani boleh memberi peluang mendapatkan anak jantan. Petua ini mungkin boleh dicuba kpd pasangan yg ingin anak lelaki juga..( suami lepas dulu?) inshaallah.

3 Balas

Hahaha kelakar baca. Aduh jgn samakan binatang dgn manusia la. Penternakn binatang & proses pembiakan manusia berbeza.

Apo samakan ternakan binatang dgn cara manusia hahaha.. mgkn kebetulan je tu kot..

😅