#theAsianparentxMAMBaby

Kesihatan oral bayi sangat penting kerana untuk mendapatkan pertumbuhan gigi susu yang sihat. Bila gigi susu sihat, ianya dapat membantu bayi kunyah makanan dgn baik, membantu menyebut perkataan & bertutur dengan baik. Penjagaan gigi susu juga amat penting bagi memastikan kedudukan gigi kekal nanti akan menjadi rata dan tidak berlapis.

2 Balas

9 bulan mashi belum tumbuh gigi. How2.. Huhu

4y ago

Sy baru stat bg nasi yg x blend n yesss mmg dia bole telan pn.. Tp mmg mcm nk tckik tp sbnrnye dy try nk kunyah n tln. Tq sisss lega dgr

👍🏼👍🏼👍🏼