Apa kesan pada bayi dalam kandungan jika ibu selalu makan lewat atau skip sarapan?

Kesan pada bayi jika ibu lewat makan

2 Balas

kalau saya tak makan memang kena gastrik , saya ada masalah berat badan tapi tetap tak hiraukan makan ja macam biasa haha janji anak saya dalam perut cukup khasiat ..

x brp eloklh.. kita mengandung x blh fikir diri kita je.. kena ingt ada nyawa yg dikandung.. mkn je apa² dulu roti ke biskut untuk alas perut.. mkn ckit tp kerap..