34 weeks 2 day

Kerap sakit di bahagian ari²,rasa mcm segugut,menyucuk² ,dan sakit di tulang kemaluan hmpir setiap hari,adakah tanda² hampir nk bersalin?mksud saya akan bersalin waktu terdekat,atau hnya kontraksion palsu?#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

bagi sy normal tu sis.. ade stgah org x tahan, mmg akan rasa sakit2.. kena bykkan brehat, mntk suami tlg urut perut depan n blkg.. biasa brixton hicks akan brlaku smggu dua sbelum brsalin.. tapi klu sis smpai x brdaya dan trlalu sakit, boleh trus ke spital ye..❤️

3y ago

kdg risau jgk,tp sakit tu still bley than lgi...hrp d permudahkan lah

normal