Keputihan makin banyak

Keputihan makin banyak tapi tak sampai kena dekat spender. Cuma time nak cuci selepas buang air tu mesti ada sangkut kat tangan. Dah inform nurse, nurse cakap selagi tak de tukar warna, gatal or bau. Jadi tu cuma keputihan biasa. Memang tak de ciri2 yang nurse cakap tu tapi hati ni risau sangat kalau betul gbs. Rasa nak cakap lagi sekali kat nurse untuk check keputihan tu jugak. Boleh ke macam tu?? Ibu2 ada cara nak hilangkan keputihan ni?? #firstbaby #pleasehelp #pregnancy #firstmom #firstexperience #26week_pregnant

2 Balas

Makan yogurt sis boleh membantu kurangkan keputihan if nak pakai pantyliner make sure yg kosong jgn ada perisa tu or herbs tak sesuai ibu mengandung and feminine wash jgn pakai jg..

2y ago

Okay sis nanti saya try makan yogurt tu 🥰

kalau risau boleh terus check kat swasta. tapi mmg normal je selagi tak gatal/tukar warna. pakai pantyliner tak?

2y ago

Okay baik. tq yea sis bantu saya. 🥰