Keputihan tapi tak gatal

Keputihan macam ni okey ke atau tak ye sebab saya dah 2 bulan macam ni tapi skg saya baru 14 minggu 5 hari tapi tak gatal atau berbau

Keputihan tapi tak gatal
6 Balas

Sy pun ada mcm ni and tak gatal tapi bila bgtau doktor kt kk doktor suruh buat hvs swab test kt bawah tu and bagi ubat candid. Taktau lagi apa resultnya skrg risau kalau pregnant ada gbs.

2y ago

I have the same problem. usually doctor ambek masa 1 week to test. ubat doc bagi tu very effective, dh xde keputihan.

sy pn pernah masa 12w..tak gatak tak bau. dr kata normal jng saja berpnjngan.. sy alami 2hari je macam tu.. skrg 15w dah xde.ada keputihan tp biasa2 sja

saya pun sama sis. bila tanya dkt pakar, dia bgtau normal. yg tak normal kalau gatal n berbau. hrp mmbantu sis 😉

makan yogurt asli sis..sy kalau jadik gini terus beli..nanti ok la tu..

kerap cuci dan pergi klinik dptkn ubat

sama sis bgni juga saya risau juga .