klau check upt dkt rumah lepatu naik double line itu memg conferm ada ke? takpun kene check lgi?

kene double conferm ke ?buat sekali lagi

2 Balas

if puan dah buat beberapa kali upt test dan semuanya positive inshallah mmg lekat tu. tambahan pulak kalau mmg dah lepas tarikh period. boleh je nak pergi cek doc. tapi puan kena tahu let say doc ckp tak nmpk apa2 puan jgn risau sbb normal tak nampak apa2 jikadiawal usia kandungan sbb masih awal. jadi jgn stress2 . puan jaga diri baik2 folic acid jgn tinggal tau take care 😊

boleh je nk double comfirm lg skli buat test. beli test jenis blue tu