mintak pencerahan

Kenapa yea..Senak ulu hati....Angin ke...Sy pregent 21w

2 Balas

sbb pemknn sis . mkn coklat . mkn sambal . mkn pedas . makan ubt tmbh drh pon bole jdi sakit skejp . sy amal kn minum susu je sis . susu fresh low fat tu . sy akn minum lps setgh jam sy mkn . lps tu sblm tido setgh jam awl tu minum susu . kepala tinggi kn . bole mtk suami urut blakg skjp ablm tido tu . lps tu bru slesa sikit nk tido sis .

5y ago

sy pon xprnh ad ap ap sakit dlmn . hnye ngndg je dpt mcm2 . gastrik pon dpt mse preggy ni . uhuhu .

try mnum gaviscon..Normal tu mula2 preggy ade mcm.Tu..