Minum susu muntah

Kenapa ye saya minum ja susu muntah minum jaa muntah , muntah bukan keluar makanan yang saya makan tapi kluar susu ja . Sebelum ni ok ja sy minum susu . Mybe klmarin makan ubat klinik , sy mmg tak buleh makan ubat tu tapi org cakap x mkn kecian beby nanty . 😢😢folic asid jaa yg bule makan pon . Ubat lain x boleh try bnyk kli makan asyik pening kepala nii ..

1 Balas

Boleh bincang dgn doctor nanti ada banyak pilihan lain; iberet, new obimin, zincofe, maltofer, susu kalau tak boleh minum cuba tanya doctor untuk ambil pil calcium