29 weeks.. sakit di celah kangkang

Kenapa ye punggung, vagina, tulang punggung semua sakit2 nyilu2? Jalan dh mcm penguin ni.. tulang belakang ngn pinggang pon lenguh2.. tpi yg paling ketara tu tulang punggung sentiasa sakit.. time nk tukar posisi tido pon sakit walaupun gerak prlahan2.. maaf.. tkde pngalaman mngandung.. #ingintahu #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Mmg, sstgh mommy akan merasai sakit sperti tu sbb baby makin membesar. Sabar ye mommy😊