38weeks dan selalu membuang

kenapa ye dua tiga hari ni kerap membuang? memang tanda2 bersalin mcm tu jugak ke? 😅 tapi saya tak cirit birit. cuma dalam sehari memang akan buang sampai 2 3 kali.

6 Balas

Sama sis. Dah masuk 38 weeks ni lagi kerap rasa nak membuang. Padahal sebelum ni 2 hari sekali baru membuang. Ni dah start hari hari membuang. Sbb perut tetiba rasa memulas. Tapi baby still aktif menendang mcm biasa 😅

sama lah saya lagi shari nk masuk 37minggu kerap sngt mbuang sakit smua dah ada rasa bby dah mkin menurun xthu lah tnggu ari ke apa ni due saya 21/5

1y ago

due sama

Sama macam saya. Cirit tu ada cuma tak setiap hari la. Kadang2 tu tiba2 rasa perut memulas. Risau sbb first baby 😅

mmg da nak dekat bersalin selalu rasa nak membuang. 😂 dah dekat la tu sis. moga dipermudahkan ❤️

1y ago

dh ada tanda..due plk lg 2 hr..cuma sakit main2 lg..doakn sy ye

sama la saya masuk 37 week perut rasa memulas asyik nk mmbuang..dh mmbuang dok memulas lg smpai xselesa dibuatnya 😅

saya sama! due 7mei..