jarak anak 4 thun

Kenapa ye anak sulung saya umur 4 tahun makin jauh dari saya , skrg saya tggu hri nak bersalin , dlu if bangun tidur cari mama , now cari papa , senang citaa nk buat apa pun cari papa , baru2 ni demam lngsung tknk dgn saya , sya nk peluk pujuk pun tknak . Sedih nyaaa la .??

1 Balas

Sbab sist..anak first nie..dy anak prtama yg dpt ksih syg xtrhingga dri ibunya..dy rasa dy la satu2 nya anak ksyangan ibunya..bila ibu2 ada baby bru .dy rasa mcm ksepian..rasa xkan dsyngi lagi...kdang tu cara dy nak dptkan prhtian dn mnta dpjuk..☺