cari nama anak

tengah keliru nak pilih nama anak.. yg penting huruf R dan H. sbb yg sulung pun R H jga. nak stndby nama ank lelaki dlu. mana tahu dpt baby boy jg yg second ni. yg pertama dlu berabis stndby nama girl, tau2 boy. boy susah sikit cari nama. klu girl senang je.huhu taknak mcm dlu dah.. dah bersalin baru sibuk cari nma anak smpai pening kpla masa pantang. hsbnd pun x main peranan. x pndai tlg cari nama anak. adoiiii.. semua nak harap bini je buat.

12 Balas

RYAN HARRIS RAEF HAZIQ RAIS HAYDAR REZFAN HAIY RIZKY HAEL RUWAIS HARRIZ REZZA HADIF RIFQI HAZIM RIFAI HAKEEM

Rayhan hairiel Rayyan hayder

Razeef Hafizzi Razeeq Hareeq

Ryan haikal myb😅

RIZAL HAIZAT🤩

Raiyan Hidayat

rayyan hakimi

radhi hidayat

Harraz Rifqi

Ryan Hanafi