Bawah Mata Baby Warna Kemerahan

Kenapa yah bawah mata baby saya tiba-tiba ada warna kemerahan, adakah baby sesiapa yang pernah alami macam ni?

Bawah Mata Baby Warna Kemerahan
12 Balas

Anak saya kene kat belakang kepala. Merah mcm tu risau sgt.bila check up tanya doktor, doktor ckp tanda lahir. Lama2 blh hilang. Skg sy tgk mmg dh kurang sikit kaler merah tu. Anak sy pun dh umur 1 thn 1bulan

Kena bgtau doc nnti doc pantau anak sy ada kt peha doc kata nnti lama2 hilang.. Tp kes awk ni kat mata risau ganggu mata dia.. Refer klinik k..

Baby kawan saya pernah jdi cmni, sy tgk dya selalu jumpa pakar, skrg merah2 dah hilang sepenuhnya..pg la refer pakar, jgn risau sis boleh hilang..

4y ago

Terima kasih sis, nanti saya jumpa pakar

if itu tanda lahir ke atau something cuba sapu minyak baby ke...takpun sis tanya lah doktor..bawa jumpa doktor ok

kna gigit nyamuk kot,? hehe. anak sa pernah merah mcm ni. tapi sbab kna gigit ngan nyamuk

No experience. Tp nnt mom check dgn doc jgk OK. Risau ada infection. Smg baik2 saja

tnda lhir tu sis..mngkin ada mkanan yg sis mngidam msa mngandung tk smpat nk mkn..

4y ago

Oh yaka sis, masa lahir xda pula seminggu bgtu muncul dah tnda merah tu

Bby sy pon ade.. Dekat hidung n kelopak mata.. Lama2 hilang wak

Saya dapatmalumat kat sini

Nanti lame² hilang.